Om de vereniging draaiende te houden zijn verschillende leden lid van een commissie. Hieronder een overzicht van de commissies en hun taken.

Muziekcommissie
Om een leuk en afwisselend programma te kunnen spelen is de muziekcommissie altijd op zoek naar nieuwe muziek. Zij denken ook mee in de organisatie van concerten. We willen ons repertoire laten aansluiten bij ons publiek. Ons repertoire bestaat daarmee vooral uit film- en musicalmuziek, hier en daar afgewisseld met moderne originele concertwerken.

De muziekcommissie vergadert iedere eerste dinsdag van de maand, na de repetitie.

William van Grinsven – aanspreekpunt
Hans Thijssen –  dirigent
Simone van de Ven – van Dommelen
Sanne van der Heijden
Femke Vesters

Sponsorcommissie

Jaarlijks is er geld nodig voor de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe muziekstukken, instrumenten of uniformen, daarom organiseert de sponsorcommissie (jaarlijks terugkerende) activiteiten voor extra inkomsten.

Zo zijn er de plantenactie begin mei en de vlooienmarkt eind oktober. Vlak voor kerst is er het kerstconcert met daarbij de loterij, behorend bij de donateursactie. Op 31 december zijn we te vinden op het pleintje aan de Zanddelweg in Venhorst met overheerlijke oliebollen.

Walter Gerrits – aanspreekpunt
Leo van den Broek
Mirna Emonds
Tinus Gerritsma
Jo van Grinsven
Ron Lodewikus
Frans van de Wiel
Marietje Sanders

Jeugdcommissie
De jeugd commissie is er voor alle jeugdleden en leerlingen die lid zijn van Fanfare Echo der Peel. Zo regelen zij elk jaar een uitje voor de jeugd wat plaatsvindt tegen het einde van het schooljaar.

Sanne van der Heijden
Bjorn van Creij
Femke Vesters
Vacature

PR commissie

We willen jullie graag op de hoogte houden van al onze activiteiten. Dit doet de PR-comissie onder andere via deze website en onze facebookpagina. Verder laten we regelmatig publiceren in het Weekblad Boekel & Venhorst, in het Gemerts Nieuwsblad en op de lokale omroep ‘De Blok’.

Sanne van der Heijden – aanspreekpunt
Jo van Grinsven
Femke Vesters

Beheer website

Sanne van der Heijden
Ellen Janssen
Johan van de Ven