Ook met vocalist nummer acht zijn we ontzettend blij dat hij erbij is: Will Thijssen!

‘Hoi hoi!

Ik ben Will Thijssen en kom uit Sint Anthonis. Ik ben daar al vroeg bij de harmonie gegaan waar m’n vader al bij speelde; ook m’n twee broers volgden natuurlijk zoals het in veel gezinnen gaat. Ik was hier een soort van vliegende kiep: overal waar een tekort was werd ik neergezet. Cornet, hoorn, bariton, schuiftrombone… helaas was ik nergens echt heel goed in?. In tegenstelling tot m’n broers heb ik rond mijn twintigste de harmonie verlaten om te gaan zingen in rockbandjes, waar mijn grootste passie lag en nog steeds ligt. Mijn broers hebben de ha-fa nooit verlaten en zijn inmiddels beiden dirigent… en dat is ook meteen de link naar Venhorst Klinkt: broer Hans is hier de dirigent!

Op de vraag of ik mee zou willen doen hier in ’t skônne Venhorst, hoefde ik niet lang na te denken, ik had er direct veel zin in. Ik maak ook jaarlijks met een groepje lokaal cabaret op 1 januari en zing dan eigen Nederlandstalige teksten over lokale onderwerpen op de meest uiteenlopende voor iedereen bekende melodieën. Ook ben ik lid van een groot vierstemmig mannenkoor, het Boxmeers Vocaal Ensemble, waar we veel klassieke werken vertolken maar ook moderne stukken zingen.

Tot oktober, ik heb d’r zin an!’