Op zaterdag betrad onze jeugdige slagwerkgroep het grote podium van het Klooster in Zijtaart om voor het eerst mee te doen aan het Jumbofestival van Kring Veghel. Dapper stonden ze daar met hun zessen. Een deskundige jury beoordeelde de muzikaliteit en zeker voor de eerste keer kwamen ze heel goed voor de dag. De leiding van de groep is in handen van Stijn Vullings.

De fanfare was op zondag aan de beurt en deze meer ervaren groep scoorde bij de kritische jury een gemiddelde van bijna een negen. Voor hen was dan ook de beker in groep C waarbij het hoog ingeschatte orkest Muziekvereniging Meierijstad voorbij werd gestreefd. Hans Thijssen kon tevreden zijn over zijn orkest.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn, hou dan 22 december vrij in je agenda. En kom in de avond luisteren naar een mooi stukje muziek ter voorbereiding op de kerst. ✨