Op zondag 6 september 2020 houdt fanfare Echo der Peel weer een ouwerwetse vlooienmarkt. Dit uiteraard met inachtneming van de corona-regels. De markt is open van 10.00 tot 14.00 uur. We hebben al wat materiaal voor u verzameld zoals een zeer gevarieerde voorraad goed leesbare boeken en interessante gereedschappen. Verder verwachten we een keur aan mooie en verrassende artikelen te kunnen aanbieden, van elektrische apparaten tot huishoudelijke goederen. Noteer deze dag alvast in uw agenda en bewaar uw nog goed bruikbare spullen voor de brengdag zaterdag 5 september.

Wat kunnen we zoal gebruiken? Gouden sieraden, boeken, fietsen, speelgoed en goed werkende elektrische apparaten zijn zeer welkom. ???

Wat zeker niet? Kapotte televisietoestellen, diepvriezers en koelkasten. Ook geen bankstellen en spaanderplaat kasten.

Voor inlichtingen en afspraken kunt u terecht bij Walter Gerrits – ? 0492-352364.