Vocalist nummer drie is niemand minder dan: Bart van den Hoogen!

‘Hallo!

Mijn naam is Bart van den Hoogen. Ik ben getrouwd met Angela en samen hebben we drie kinderen: Rob, Michelle en Bas. Zelf heb ik in een band gespeeld als gitarist. Later ben ik bij het jongerenkoor in Venhorst gegaan. Toen daar de dirigent stopte, heb ik het stokje overgenomen en dit meerdere jaren voortgezet. Daarnaast heb ik jaren met Jenny v/d Berg huwelijksmissen gezongen en ook de muzikale begeleiding gedaan voor communicanten en vormelingen.

Gitaar spelen en erbij zingen doe ik bijna elke dag. De gitaar staat altijd klaar in de kamer. Na een drukke dag pak ik deze erbij en zorgt dat bij mij voor wat ontspanning. Nu mag ik een nieuwe uitdaging aangaan door mee te doen aan Venhorst Klinkt! We hebben er allemaal ontzettend veel zin. Ik vind het ook weer een ontzettend mooi voorbeeld van iets waar een klein dorp groots in kan zijn!’