Deze week geen onbekende als het gaat om Venhorst Klinkt: Toon van den Heuvel!

‘Hallo,

Mijn naam is Toon van den Heuvel en op 14 augustus 1966 ben ik geboren in Venhorst. Ook dit jaar ben ik weer gevraagd om mee te doen met Venhorst Klinkt! De vorige twee edities heb ik onder andere de nummers Enter Sandman, Radar Love en Hold the Line gezongen. Ook dit jaar zal ik weer drie nummers tot mijn rekening nemen.

Zingen doe ik al heel wat jaren. Ik ben ooit begonnen in 1987 bij de VanDerHardrockband. Hier speelden we eigen geschreven muziek. We hadden landelijke bekendheid omdat we zo af en toe op de radio te horen waren en daarnaast ook vele optredens.In 1990 ben ik begonnen met zingen bij de Fatburger Rockcoverband, dit doe ik nu nog steeds. We toeren al jaren door Nederland en soms daarbuiten. Het repertoire bestaat uit nummers van ‘áuw’ rockers, tot die van nu, met een eigenwijs stevig sausje. Daarnaast zing ik vanaf 2013 ook nog in de Black Pearl Jam tribute, waar we nummers coveren van Pearl Jam. Ik heb ook dit jaar weer ontzettend veel zin in Venhorst Klinkt!

Tot in oktober!’