Naast vocalisten, hebben we natuurlijk ook een band die ons gaat ondersteunen! Vandaag stellen we onze pianist aan jullie voor: Thijs van der Heijden!

‘Hoi! Mijn naam is Thijs van der Heijden, ik ben 25 jaar en woonachtig in Beek en Donk. Lang geleden, tegen het einde van de basisschool, ben ik als jong manneke piano gaan spelen en… ik ben nooit meer kunnen stoppen. Sindsdien speel ik (als het even kan) dagelijks: veelal thuis, maar zo af en toe begeleid ik iemand op piano bij zijn/haar zang- of instrumentkunsten of versterk ik een orkest in het combo. Sinds een paar jaar speel ik ook als toetsenist bij een band, waarmee we op feesten en partijen de voetjes van de vloer proberen te krijgen!

Ruim drieënhalf jaar geleden was ik al achter de piano te vinden in het combo bij Venhorst Klinkt, in september 2014, en ook voor editie 2018 ben ik weer gevraagd. Het belooft weer een superavond te gaan worden, boordevol met muziek!’