En natuurlijk, last but not least, een oude bekende van de fanfare: Susanne van der Zanden! Fijn dat je ons weer komt versterken!

‘Hallo,

Ik ben Susanne van der Zanden-Brans. Ik ben getrouwd met Marc van der Zanden en samen hebben we drie kinderen Sven, Lynn en Pien. Ik ben geboren en getogen in Venhorst en werk als verpleegkundige op de afdeling Neurologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zingen heb ik altijd ontzettend graag gedaan, maar dan wel met name thuis en heel af en toe voor familie. Met Venhorst 75 werd ik voor het eerst gevraagd om mee op te treden. Daarna volgden de edities van Venhorst klinkt in 2012 en 2014. Tussendoor af en toe een optreden samen met de fanfare met kerst en bij het ERP.

Daarnaast zing ik met veel plezier bij Imemato waar we vorig jaar nog bij de Sense of Harmony in Boekel mee zongen. Het zingen samen met een fanfare en een combo is een prachtige ervaring. Je werkt met een grote groep enthousiaste mensen enkele maanden keihard samen om een paar avonden een prachtige show te geven. De vorige edities van Venhorst Klinkt waren een onvergetelijke ervaring en ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om bij deze editie van Venhorst Klinkt weer een paar geweldige avonden vol muziek, zang en dans te mogen verzorgen!

Ik zou zeggen: Tot ziens, tot Klinkt!’