De vocalist van deze week is al bekend met het Venhorst Klinkt podium, maar nog niet echt als vocalist. Femke Vesters, tof dat je erbij bent!

‘Hoi!

Ik ben Femke Vesters, geboren in Venhorst en op het moment studerende in Tilburg. Ik studeer daar communicatie aan de Fontys Academy for Creative Industries. Deze studie richt zich voornamelijk op de muziek- en entertainmentwereld. En dat is ook zeker de richting die ik op wil. Ik heb altijd al een liefde voor muziek gehad. Niet alleen omdat ik al van zingen hou zo lang ik me kan herinneren, maar ook omdat het me er met de paplepel ingegoten is. Zowel papa, als mijn ooms en tantes, spelen allemaal een instrument in fanfare Echo der Peel. Dus toen ik de kans kreeg om ook een instrument te gaan bespelen, ben ik begonnen met saxofoon. Dit doe ik in de fanfare sinds mijn elfde.

Toch zit ik deze editie niet in de fanfare. Deze keer hoor ik namelijk bij de vocalisten! Vorige editie heb ik hier al een klein beetje van mogen proeven, omdat ik toen één nummer heb gezongen. Dit keer zijn het er meer! En ik heb sinds een paar jaar zangles. Ik merk aan mezelf dat ik in die paar jaar al een hoop geleerd heb. Daarom heb ik er ontzettend veel zin in om deze editie tot een groot feest te maken samen met alle muzikanten en vocalisten!

Tot in oktober!’