Met trots stellen wij onze eerste vocalist aan jullie voor:

‘Hallo! Ik ben Michel van Eert, 44 jaar, getrouwd met Marieke en vader van twee zoons, Teus van zes en Loet van vier. Ik ben geboren en getogen in Venhorst en inmiddels alweer een paar jaar woonachtig in Veghel. Ik denk dat ik mijn muzikaliteit in de genen meegekregen heb van mijn opa Antoon, die jaren dirigent is geweest van fanfare Echo der Peel, en van mijn ouders. Vanaf mijn tiende heb ik fanatiek trompetlessen gevolgd in Venhorst en ben ik jaren lid geweest van de fanfare. Daarnaast speel ik al bijna twintig jaar op bluesharmonica’s wat ik mezelf heb aangeleerd.

Muziek is mijn grootste hobby. Ik heb veel concerten en festivals bezocht en voor het eerst acte de présence gegeven als zanger tijdens de ceremonie van mijn eigen bruiloft acht jaar geleden. Ik heb toen een nummer van Bruce Springsteen gezongen voor mijn kersverse vrouw. Ik heb hier enthousiaste reacties op gehad en toen is het balletje eigenlijk gaan rollen. Vervolgens heb ik zangles genomen en her en der wat opgetreden. Zodoende werd ik ook gevraagd voor de voorgaande editie van Venhorst Klinkt en dit jaar ben ik weer van de partij! Het is een supermooi en gevarieerd programma. Ik heb er erg veel zin in om er met alle muzikanten en vocalisten weer een succes editie van te gaan maken.

Tot Venhorst Klinkt 2018!’