Lekker aan het genieten van je vakantie? Mooi! Dan stellen wij ondertussen een van onze gitaristen aan jullie voor: Rob Donkers!

‘Hallo,

Ik ben Rob Donkers, gitarist en 32 lentes geleden geboren hier in Venhorst en tot nu toe nog niet vertrokken. Naast gitaarspelen heb ik een baan als medewerker op een zorgboerderij in Milsbeek. Daar zorg ik dat mensen met een verstandelijke beperking een goede dag hebben. September 2017 ben ik getrouwd met Willeke, en met haar verwacht ik binnenkort een nieuw gitaristje!

In groep 4 kwam ik in aanmerking met de gitaar via de muzieklessen die na school werden gegeven. Dus zo gezegd in groep 5 begonnen met mijn leven als rockster. Gedreven door grote ambities met veel plezier een jaartje of vijf gitaarles gehad aan de muziekschool in Uden. Daar heb ik Spaans klassiek gitaar gespeeld, maar mijn puberale gedrag zorgde ervoor dat Spaans klassiek niet meer bij mijn ambities paste op dat moment. Nee, die gitaar mocht in een hoekje zijn dagen slijten en de elektrische gitaar kwam voor de dag. Het liefst op standje buren ruzie. Het spelen in bandjes, dat was mijn nieuwe uitdaging. Dus inmiddels is daar mijn muzikale CV aardig mee gevuld. Momenteel speel ik in een rock duo en een coverband. Ook geef ik nog gitaarles aan iedereen die het leuk vindt om iets van me te leren.

Eén van die leuke dingen op mijn CV is Venhorst Klinkt. Daar heb ik vanaf de eerste editie mijn kunsten al mogen vertonen. Dus op de vraag of ik in 2018 weer mee wilde doen, hoefde ik niet lang na te denken. Dus ook deze oktober zit ik samen met de fanfare en alle andere muzikanten weer in de Horst om twee avonden lang puur muzikaal genot Venhorst in te slingeren. Tot dan!!!

Rob.’