Heb jij inmiddels je kaartje al in the pocket? Ja? Tof! Nee? Wees niet bang, dat kan wel gewoon nog steeds! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de vrijdag. En op déze vrijdag gaan we ons laatste bandlid aan jullie voorstellen. Op de basgitaar: Bart van den Broek!

‘Hallo,

Mijn naam is Bart van den Broek, 44 jaar, geboren en getogen in Venhorst. Ik woon samen in Ven-Zelderheide met Trudie en onze zonen Peer en Fons, die allebei ook al veel met muziek bezig zijn. Ik begon mijn muziekcarrière bij de drumband in Venhorst. Daar heb ik verschillende jaren met veel plezier bij gezeten. Ondertussen was ik als drummer ook al met een paar jongens uit mijn vriendengroep een bandje begonnen. Zo is het muzikale balletje gaan rollen. Uiteindelijk ben ik overgestapt op de basgitaar en speel ik al ruim vijftien jaar in de rock/coverband Dawn en Green Day tribute band “American Idiots”.

Dit wordt mijn derde editie van Venhorst klinkt. De vorige twee waren super en ik weet zeker dat deze editie ook weer zal slagen met deze leuke en enthousiaste groep muzikanten! Voor mij is het ook nog eens extra speciaal omdat ik samen met mijn vader Leo (op de bas) en broer Ron (trompet) op het podium zit. Komt allen kijken want het wordt echt supervet!’