Met trots stellen wij voor, onze jongste deelnemers, namelijk de slagwerkgroep van Echo der Peel!

Hallo,

Wij zijn de slagwerkgroep van Echo der Peel. Onze groep bestaat uit 6 kinderen tussen de 10 t/m 13 jaar. Sommige van ons spelen al 5 jaar en andere zijn er later bijgekomen. Het leuke van slagwerk is dat je met verschillende instrumenten in aanraking komt. Wij spelen o.a. op de snaredrum, bongo’s, bass drum, drumstel, beatring etc. Wij krijgen les van Ward van Hertum en dat is altijd heel erg gezellig.

Ook mogen wij wel eens als groep ergens anders optreden. Dan gaan we op uitwisseling naar een andere vereniging. Vorig jaar hebben wij meegedaan met het Jumbo muziek festival. Toen mochten we samen met de band BZB optreden.

Dit jaar wordt het de eerste keer dat we mee mogen doen met Venhorst Klinkt. Wij vinden het wel spannend, maar hebben er wel erg veel zin in.

Groetjes de slagwerkgroep:
Danny, Ayla, Job, Bas, Stan, Martijn