Ben jij al aan het aftellen? Wij zijn inmiddels al druk bezig met de puntjes op de ‘i’ te zetten, want over drie dagen is het dan eindelijk zover: Venhorst Klinkt 2018! We hebben inmiddels alle muzikanten en vocalisten aan jullie voorgesteld, maar wat zouden we zijn zonder een dirigent die het hele zooitje in het gareel houdt? Deze week stellen we aan jullie voor: dirigent Hans Thijssen!

‘Hoi,  ik ben Hans Thijssen en bijna vier jaar dirigent van fanfare Echo Der Peel Venhorst, een erg leuke club om mee te werken, samen muziek te maken! Naast EDP dirigeer ik fanfare Excelsior Oploo en fanfare St. Willibrord Heeswijk, geef ik les aan zo’n zestig leerlingen en werk ik projectmatig in het basisonderwijs als muziekleraar.

Venhorst Klinkt is mijn eerste “Proms”achtig concert met Venhorst. Bij andere orkesten heb ik hier altijd erg van genoten en ik heb er nu ook erg zin in! De muziek, de sfeer, een combo, goede zang, veel publiek, een feest om te doen! We zijn hard aan het werk om er twee geweldige avonden van te maken met goede popmuziek, rock, ballads maar ook filmmuziek. Meer dan dertig titels komen voorbij in deze 3e editie van Venhorst Klinkt!’