Vlooienmarkt Venhorst 17 februari

Op zondag 17 februari houdt fanfare Echo der Peel weer een vlooienmarkt in De Horst van 10.00 tot 14.00 uur. We hebben al wat spullen voor u verzameld zoals een zeer gevarieerde voorraad goed leesbare boeken. Verder verwachten we een keur aan mooie en interessante spullen te kunnen aanbieden, van klassiek tot modern.

Op zaterdag 16 februari is er gelegenheid om uw oude maar nog bruikbare spullen in te leveren. Daarvoor is De Horst geopend van 9.00 tot 16.00 uur.
In verband met onze beperkte opslagcapaciteit begrijpt u dat we kieskeurig moeten zijn met wat we kunnen aannemen. Wat kunnen we zoal gebruiken? Gouden sieraden, boeken, fietsen, speelgoed en ook goed werkende elektrische apparaten zijn zeer welkom.
Wat zeker niet? Kapotte televisietoestellen, diepvriezen en koelkasten. Ook geen bankstellen en spaanderplaat kasten.

Heb je spullen kom dit dan 16 februari brengen naar onderstaand adres tussen 09.00 uur en 16.00 uur.
Sint Josephplein 14
5428 GL Venhorst