Op zondag 25 september houdt fanfare Echo der Peel de vlooienmarkt in De Horst. We hebben al wat spullen voor u verzameld zoals een zeer gevarieerde voorraad boeken. Verder verwachten we een keur aan mooie en interessante spullen te kunnen aanbieden, van gereedschap tot huishoudelijke artikelen.

Noteer deze dag alvast in uw agenda en zoek spullen bij elkaar voor de brengdag, zaterdag 24 september. In verband met de steeds hogere afvoerkosten van overtollig materiaal vragen we u alleen echt bruikbare spullen te brengen.Wat kunnen we zoal gebruiken? Mooie sieraden, boeken, fietsen, speelgoed en ook goed werkende elektrische apparaten zijn zeer welkom. Wat zeker niet? Kapotte televisietoestellen, diepvriezers en koelkasten. Ook geen bankstellen en spaanderplaat kasten. Dus als u iets tegenkomt dat wij nog wel kunnen verkopen, bewaar het dan alstublieft nog even. Alvast bedankt namens Echo der Peel