Deze week stellen we een vocalist aan je voor die bij onze allereerste editie van Venhorst Klinkt al aanwezig was. En wat zijn we blij dat ze ook dit jaar weer mee gaat doen: Marianne van der Ven!

‘Hallo!

Mijn naam is Marianne van der Ven en ik ben 47 jaar. Ik ben geboren in Venhorst en sinds kort woonachtig in Handel. Zingen is mijn passie en geeft mij zo enorm veel energie. Ik vind het heerlijk om mensen te raken met de nummers die ik zing en het is een genot om te zien dat mensen genieten van wat je zelf met zoveel overgave doet. Vanaf mijn veertiende ben ik begonnen met zingen en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds mijn passie. Ik ben nu negen jaar backingvocal bij de Joe Cover Band waarmee ik vorig jaar in Paradiso heb mogen optreden. Daarnaast ben ik sinds kort leadzangeres van een soul en funk band.

In 2011 werd me gevraagd mee te doen met de eerste uitvoering van Venhorst Klinkt 2012. Wat een geweldig leuke ervaring was dat om met al die leuke, lieve, gemotiveerde mensen zo’n geweldige uitvoering neer te zetten. Na deze uitvoering heb ik meerdere malen de eer gehad om Echo der Peel vocaal te versterken, waaronder een tweede Venhorst Klinkt in 2014. Ik heb dan ook weer heel erg veel zin om ook deze keer weer mee te doen met de volgende uitvoering van Venhorst Klinkt. Samen met alle andere zangers en zangeressen, fanfare, koor en combo gaan we er zeker weer één groot feest van maken!’