En dat is niemand minder dan Willeke Donkers!

‘Hoi!

Ik ben Willeke Donkers en dit jaar doe ik mee aan Venhorst Klinkt! Mijn passie is zingen en dat is dus ook wat ik bij Venhorst Klinkt zal gaan doen. Mijn zangcarrière begon als kind bij kinderkoor de Peelzangertjes uit Odiliapeel. Toen ik op de middelbare school zat, begon ik steeds vaker solo te zingen en dat smaakte naar meer. Na een paar jaar zangles te hebben gevolgd, ben ik op zoek gegaan naar een band. Zo ontstond coverband Strike, waarin ik een paar jaar zangeres ben geweest en waarmee ik een aantal optredens en ervaringen rijker werd. Ook heb ik toen mijn man, Rob Donkers leren kennen. Al snel kregen we verkering en inmiddels woon ik alweer bijna vijf jaar in Venhorst en zijn we een half jaar geleden getrouwd.

Sinds kort doe ik de lead en achtergrondzang in showband Mixure Music uit Rijkevoort, waar ik weer heel veel leuke mensen heb leren kennen en nieuwe (meerstemmige) zangervaring opdoe. Afgelopen jaar deed ik mee aan de Peelse Proms. Dat proefde naar meer en daarom heb ik mij aangemeld voor Venhorst Klinkt. Ik heb er ontzettend veel zin in en ga samen met alle muzikanten die hieraan meewerken mijn uiterste best doen om een mooie show neer te zetten!’